Mutfak

Küçük Mutfaklar İçin Dekoratif Çözümler

Küçük Mutfaklar İçin Dekoratif Çözümler

Mutfaklar bayanların günün büyük bir kısmını geçirdiği yaşam alanlarıdır. En keyifli anları geçirdiğimiz mutfakların zevkimize uygun dekore edilmiş olması da çok önemlidir. Bizim için çok önemli bir yaşam alanı olan mutfağın zevkimize göre ve hayatımızı kolaylaştıracak şekilde dekore edilmesi çok önemlidir.

Küçük Mutfaklar İçin Dekoratif Çözümler

Yeni ev kurarken ve evinizi yenilerken küçük mutfaklarda işlevselliği en üst seviyeye taşımak için bazı hususlara dikkat etmelisiniz. Siz de kendi mutfağınızı dekore edebilir ve fonksiyonel kullanımı en üst seviyede tutabilirsiniz.

kucuk-mutfaklar-için-dekoratif-cozumler2

Mutfak duvarları mevcut mutfağın kullanım alanını daraltıyorsa duvarı yıkarak açık mutfak yapabilirsiniz. Günümüzde yeni yapılan küçük evlerde en çok açık mutfak tercih edilmektedir. Sizin evinizde mutfak açık değilse sizde duvarı yıkara açık mutfak yapabilirsiniz. Açık mutfaklar hem metrekareden kazanmanızı sağlar mutfağı daha geniş gösterir hem de sevdikleriniz salonda iken onlarla bağlantınız kesilmeden keyifle mutfağınızda yemeğinizi yapabilirsiniz. Açık mutfak dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken yemek kokusunun salona gitmemesi için davlumbazın iyi olması ve kokuyu iyi çekme özelliğine sahip olması gerekir.

kucuk-mutfaklar-için-dekoratif-cozumler3

Mutfak tezgahınız çok küçükse mevcut tezgahı en verimli şekilde kullanmak için üstünde gereksiz araç gereçlerin bulunmaması gerekir. Bunun içinde yeteri kadar mutfak dolabı olmalıdır ve sizin için o an gerekmeyen her şey dolapta olmalıdır. Evyenin üzerine uygun büyüklükte bir tahtanın ve süzgeçlerin olması gerekir. Evyenin üstüne uygun büyüklükte kesme tahtası ile kendinize ekstra bir kullanım alanı yaratmış olursunuz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. iyi bir site başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.

  2. küçük mutfaklar için fazla mucize beklentisine girmemek lazım tekçare bazı eşyalardan fedakarlık etmek aksi takdirde bütün eşyalar üstüste insanın üzerine geliyormuş gibi oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu